🛵 ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Ποιες συνήθειες πρέπει να εντάξεις στο πρόγραμμα σου!


Είναι οι μέρες που όλοι μας κάνουμε μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Τι θέλεις να αλλάξεις και τι να κρατήσεις ίδιο. Πως θα χαρακτήριζες τη ρουτίνα σου? Ενδιαφέρουσα ή κάπως.. μονότονη? Μμμ.. τι κάνεις για να την αλλάξεις?

Για να αρχίσεις να αισθάνεσαι πως πραγματικά φροντίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητα σου κάποια ή και όλες τις ακόλουθες συνήθειες!

  1. Read a book! Αν είσαι από τους τύπους που θεωρούν περίεργους όσους διαβάζουν βιβλίο στην παραλία, σε παροτρύνω να πάρεις ένα βιβλίο ανάλογο μα τα γούστα σου. Θα καταλάβεις άμεσα πως ένα βιβλίο ηρεμεί το πνεύμα, σε βοηθάει να ξεφύγεις από το άγχος μιας δύσκολης μέρας και να δημιουργήσεις δικές σου μοναδικές εικόνες. TIPS: Ξεκίνα με 10 λεπτά την ημέρα πριν κοιμηθείς!
  2. Let the music play! Αντί να σκρολάρεις στο κρεβάτι όταν ξυπνάς, άσε το κινητό, απέφυγε τις πρωινές δυσάρεστες ειδήσεις και βάλε μουσική! Θα διαπυστώσεις πως η διάθεση σου θα φτιάξει και αυτή θα σε ακολουθεί για όλη την ημέρα. TIPS: Βάλε ευχάριστη μουσική, φτιάξε καφέ και χόρεψε (αν δε σε βλέπει κανείς).
  3. Drink some water! Το νερό πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας σου. Κάνει καλό στο δέρμα, βοηθάει στην απώλεια βάρους και αποτελεί τα 2/3 του σώματός μας. Είναι αναγκαίο να πίνεις τουλάχιστον 1,5-2,5 λίτρα νερό την ημέρα, ανάλογα με τις οδηγίες του διατροφολόγου σου, για την καλή λειτουργία του σώματος. TIPS: Πιές ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις!
  4. Enjoy sun! Ο ήλιος έχει μοναδικές ιδιότητες στο σώμα και στην ψυχολογία του ανθρώπου. Η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D είναι αναγκαία για τη σωστή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών αλλά και για την πρόληψη και αντίσταση σε ορισμένες ασθένειες. Επίσης, βοηθάει στη σωστή τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Φυσικά πάντα με μέτρο και με την απαραίτητη προστασία. TIPS: Άνοιξε τις κουρτίνες και άσε το φως να μπεί στο σπίτι, θα δεις τη διάθεση να αλλάζει!
  5. Start move it! Δε θα έμενε εκτός της λίστας σου η γυμναστική! Είναι η μεγάλη μας αγάπη! Δες το σώμα σου να αλλάζει, την ενέργεια για ζωή να αυξάνεται, την κούραση και φεύγει και την αυτοπεποίθηση να ανεβαίνει. Αγάπησε το σώμα σου, είναι το σπίτι σου! TIPS: Ξεκίνα με 30' ήπιας άσκησης, επέλεξε ένα χόμπι που σου ταιριάζει (Pilates, Yoga, Tennis, περπάτημα..) και ακολούθησε το για 3 φορές την εβδομάδα! Βρες χρόνο για εσένα, όλοι έχουμε 1,5 ώρα την εβδομάδα για εμάς αν το θέλουμε!

Ελπίζω να βοήθησα! Μην περιμένεις τη Δευτέρα, ξεκίνα σήμερα! 

Λοβ!

gym_inabox