🛵 ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Είσαι άνω των 40? Δες τι προπόνηση σου ταιριάζει!


Είσαι άνω των 40? YES! Και έχεις κάθε δικαίωμα στην άσκηση!

Η καθημερινότητα σου ίσως πάει κάπως έτσι.. ξύπνημα νωρίς το πρωί, καφές στο χέρι ή στο γραφείο, δουλειά τουλάχιστον 8 ώρες, μεγάλες αποστάσεις που σου τρώνε αρκετή ώρα.. σπίτι, φαγητό, λίγες δουλειές ίσως, παιδιά και όλα τα εποκόλουθα.. ανυπομονείς για το κρεβάτι! ΝΟΤ!

Μήπως να κάνεις και κάτι για εσένα μέσα στη μέρα ή θα περιμένεις πάλι το Σαββατοκύριακο? Πλέον, η άσκηση πρέπει να είναι μέσα στη ζωή σου και να αποτελεί τη δική σου ξεκούραση! Πως γίνεται αυτό? Γίνεται, γίνεται, αφού ο μεταβολισμός σου θα ενεργοποιηθεί και θα αισθάνεσαι μεγαλύτεη ενέργεια και καλή διάθεση! Η άσκηση είναι το καλύτερο αγχολυτικό (γιατί, μεταξύ μας θα είσαι λίγο αγχωμένος/η με τόσες υποχρεώσεις) και αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για τη μακροζωία!

Τι προπόνηση να επιλέξεις αν πράγματι ο χρόνος είναι περιορισμένος?

Αρχικά είναι αναγκαίο να πούμε πως έστω και με δύο φορές την εβδομάδα προπόνηση έχεις περισσότερα οφέλη από το να μην κάνεις καθόλου! Η προπόνηση πλέον, λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας έχει μειωθεί με νέους και καινοτόμους τρόπους άσκησης που έχουν, ωστόσο, τα ίδια αποτελέσματα.

  • Επέλεξε να κάνεις κυκλική προπόνηση, ήπιας μορφής, για 30-40 λεπτά, ιδίως αν είσαι στα πρώτα σου βήματα για να ενεργοποιήσεις ομοιόμορφα το σώμα.
  • Το Pilates είναι η μαγική λύση για να σταματήσεις τους καθημερινούς πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις και να βελτιώσεις τη στάση του σώματος.
  • Προπόνηση με αντιστάσεις? ΝΑΙ, χωρίς υπερβολές.
  • Περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, πεζοπορία, tennis, κολύμβηση μπορεί να αποτελέσουν την καλύτερη καθημερινή σου συνήθεια!
  • Φυσικά, μπορείς να γυμνάζεσαι και στο σπίτι, αφού πλέον γίνεται πανεύκολα και online με την εγγραφή σου στο https://mymoov.gr/login/ με ό,τι πρόγραμμα προπόνησης μπορείς να φανταστείς προσαρμοσμένο σε εσένα!

Συμβουλεύσου έναν επαγγελματία γυμναστή για να σε καθοδηγήσει! Βάλε στο πρόγραμμά σου 30 λεπτά άσκησης την ημέρα για 2 με 3 φορές την εβδομάδα!

Τί μας μένει? Να το πάρεις απόφαση και να ξεκινήσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου! Θα δεις μαγικά αποτελέσματα και κυρίως θα κάνεις κάτι ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !

Wish you Good Luck!

#gym_inabox